La Riuada d’entitats culturals torna dissabte al Districte 4 amb “Encultura’4”

Aquest dissabte el districte 4 s’inundarà de cultura popular amb una nova Riuada d’Entitats. Es tracta d’una jornada festiva que en aquesta segona edició pren el títol d’Encultura’4. Una jornada amb tallers i exhibicions culturals de la batukada que porta So-m Maurina, els Castellers de Terrassa, el Drac Baluk Astharot i els Diables de Ca n’Aurell i els Diables de La Maurina.

Una proposta sorgida ara fa un any del Consell del Districte per enriquir els barris de la zona i enfortir les relacions entre els col·lectius més disseminats del districte. A partir de les 11 del matí es faran diversos tallers. A la plaça de l’Assemblea de Catalunya, a la Xemeneia de la Bòbila Almirall, hi hauran els Castellers de Terrassa. A la plaça Salvador Dalí, a la Cogullada hi serà la colla de batukada So-m Maurina.

A la plaça del Roc Blanc hi haurà el Drac Baluk Astharaot i la colla dels Diables de Ca n’Aurell. I els Diables de La Maurina explicaran les seves tècniques a la plaça de la Pau, a Can Palet de Vista Alegre. A partir de les 7 del vespre se celebrarà la Riuada d’Entitats amb l’actuació a la plaça del Tint dels quatre grups de cultura popular que en aquesta ocasió estaran acompanyats pel concert que oferirà el grup Sons Blaus.

encultura 4