La Sala Crespi estrena temporada amb “La Nit de Sant Joan” amb PAM Teatre

La temporada per aquesta tardor de la Sala Crespi ha arrencat aquest cap de setmana amb l’espectacle La Nit de Sant Joan, un muntatge ideat per Dagoll Dagom, amb música de Jaume Sisa. En aquesta ocasió l’obra ha estat interpretada per la companyia PAM Teatre. Aquesta és la primera obra d’una temporada que s’allargarà fins a finals de novembre.

Per aquest dissabte hi ha prevista una sessió de màgia amb la gala del Festival de Màgia de Terrassa, on diversos mags consagrats i joves talents, oferiran el primer espectacle-concurs d’il·lusionisme del Festival. Pel 23 i 24 d’octubre la companyia Qollunaka estrenarà «La Taverna de la Rosita», un musical d’havaneres per explicar un triangle amorós emmarcat en la Guerra de Cuba.

El mes de novembre es podran veure dos espectacles de dansa: «Pere i el Llop» i «Xoc Anti-tempo», del Ballet Contemporani de Catalunya. Als quals seguirà l’humor d’Alberto Demomento i el seu monòleg «Las mujeres mandan». Clourà temporada els dies 27 i 28 de novembre la secció infantil de PAM Teatre amb la seva versió del lladregot de bon cor «Aladdin».