La sala Flamencología de Terrassa homenatja la figura de Cristóbal Baltanás, de 85 anys

La seu de Flamencología de Terrassa, situada a l’avinguda Àngel Sallent, ha aplegat aquest diumenge una cinquantena de persones per homenatjar la figura de Cristóbal Baltanás Nadales, un home enamorat de tota la vida del flamenc i que als seus 85 anys segueix demostrant el seu talent com a músic cada setmana.

Baltanás, acompanyat per amics i familiars en el que també era el dia del seu aniversari, ha estat reconegut per la seva implicació al flamenc i per l’ajuda que presta a nous joves talents que donen els primers passos en aquest estil musical. Nascut a un poble de Jaén però veí de Terrassa des de petit explica que la guitarra ha estat la seva acompanyant a tot arreu on ha anat.

Un acte que s’ha celebrat amb la presència de la Coordinadora d’Entitats Andaluses de Terrassa (CEAT), que ha destacat que les persones grans com Cristóbal Baltanás fan que tingui sentit seguir fent música a aquesta ciutat tan arrelada amb el flamenc. Els assistents podien consumir begudes i tapes mentre es feien els discursos, es projectaven vídeos o es tocava música en directe.