Història De Les Mans

La Sala Muncunill acollirà ‘Història de les mans’, una nova exposició itinerant de la Diputació

La Diputació de Barcelona inaugura avui 25 de març l’exposició itinerant ‘Història de les mans’ al Museu de Granollers. Compta amb la col·laboració del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) i dels 10 municipis que l’acullen.

El projecte comissariat per Alexandra Laudo presenta 25 obres que realitzen una revisió de temàtiques destacades en relació amb la història cultural de les mans, la relació tàctil amb el món a partir del diàleg entre obres d’art contemporani d’artistes actuals, i una selecció de peces del romànic, gòtic, renaixement, barroc i art modern procedents de la col·lecció del MNAC.

L’exposició estarà disponible fins al 15 de maig a Granollers i després visitarà els nou municipis restants de la demarcació de Barcelona fins al març de 2024. Són la Sala Muncunill de Terrassa, el Museu d’Art de Sabadell, el Museu Abelló de Mollet del Vallès, el Centre d’Art Contemporani, la Sala de Vilanova i la Geltrú, la Sala dels Trinitaris de Vilafranca del Penedès, el Centre Cultural, el Casino de Manresa, el Muxart Espai d’Art i Creació Contemporanis de Martorell, el Museu d’Art de Cerdanyola del Vallès i Mataró en espai pendent de confirmació.

‘Història de les mans’ també ofereix un servei educatiu adreçat a un públic adult, grups familiars i escolars i grups de persones amb Alzheimer i altres demències.