La Sala Muncunill acull la crisi econòmica feta exposició

L’EspaiDos de la Sala Muncunill tanca el Cicle Terrassa Comissariat d’enguany amb «La gran festa», una exposició de l’artista cardedeuenc Enric Maurí. Si a les primeres tres entregues d’aquesta sèrie de quatre exposicions es tractaven l’ecologia, l’urbanisme i la societat, aquesta última posa el focus sobre l’economia. A partir de la gran crisi econòmica de 2008, Maurí convida a reflexionar sobre com les accions especulatives i fins i tot corruptes d’uns pocs han afectat en el dia a dia de la majoria de nosaltres.

Una petita festa amb la participació dels assistents, regidora Rosa Boladeras inclosa, ha servit per inaugurar l’exposició aquest divendres. L’objectiu de l’artista de Cardedeu és establir un símil entre les conseqüències de la crisi econòmica i una ressaca.

L’exposició està formada per dos audiovisuals, un recull de fotografies, una sèrie de banderoles penjants i un sac de boxa a disposició dels visitats. Dissabte 18 de setembre es completarà amb una no-conferència titulada «Economia: especulació i crisi en l’economia neoliberal». L’exposició «La gran festa» es podrà visitar a l’EspaiDos de la Sala Muncunill fins al diumenge 17 d’octubre.