La Sala Muncunill acull l’exposició itinerant “El desig de creure”

Fins el 24 de setembre es pot visitar a la Sala Muncunill de Terrassa l’exposició col·lectiva “El desig de creure”. La mostra analitza les circumstàncies que rodegen la producció d’il·lusions en relació amb la percepció de la realitat i se centra en el paper que hi juga la predisposició de l’espectador a creure en uns fets que contradiuen les lleis de la física, la química i l’òptica.

La mostra està produïda pel Mataró Art Contemporani (M|A|C) i reuneix el treball de set artistes. Tots ells recorren als recursos de la prestidigitació, l’endevinació i l’aparicionisme, però també de la tecnologia i la ciència.

“El desig de creure” està emmarcada en l’edició 2017-2018 del Programa d’exposicions itinerants del Departament de Cultura.

Els artistes que participen a la mostra són Lúa Coderch, Christian Jankowski, Enric Farrés Duran, Júlia Montilla, Dani Montlleó, João Onofre i Jordi Ferreiro. La comissària de la mostra és Cèlia del Diego.

En el marc de les activitats entorn de l’exposició, el 15 de setembre es farà l’activitat “Quan el museu tanca les seves portes”, a càrrec de Jordi Ferreiro.