La Sala Muncunill exposa «Etiquetetes», la darrera obra de Joana Arribas

Aquest dissabte l’artista Joana Arribas ha presentat la seva nova exposició Etiquetetes a l’Espaidos de la Sala Muncunill on s’hi han aplegat una trentena de persones. L’Espaidos, amb aforament limitat com a mesura de la Covid, ha estat l’escenari on s’han pogut veure fotografies, quadres, escrits sobre l’autora i explicacions de com s’ha fet l’obra.

Etiquetetes és un projecte artístic i personal que, mitjançant la fotografia i la pintura, les dues disciplines de la trajectòria artística d’Arribas, parla de desetiquetar, de descompondre i d’autocriticar-se en un exercici de sinceritat íntima.

El projecte neix en un moment concret en què a Arribas li trontollen moltes coses a nivell personal. Un fet que la duu a recuperar l’art com a forma d’expressió i reivindicació.

Abans de l’exposició a la Sala Muncunill els carrers de Terrassa ja havien estat un escenari per a Etiquetetes. Les obres d’aquesta exposició s’havien penjat a gran escala i amb cola d’empaperar a diferents espais urbans per tal de crear curiositat i sorpresa de qui ho trobés. Amés, cada mural duia un codi QR que conduïa a un enllaç web on s’informava sobre l’exposició i es convidava a venir a la presentació d’aquest dissabte.

La mostra es pot visitar fins al 13 de març.