La Sala Muncunill inaugura l’exposició Ramon Masats: on tot va començar

“On tot va començar”, a Terrassa, la ciutat que ha vist créixer l’obra del prestigiós i reconegut fotògraf Ramon Masats. És un dels autors clau en la renovació del reportatge documental i Premi Nacional de Fotografia.

Aquest dissabte a la tarda s’ha inaugurat a la Sala Muncunill l’exposició que fa un recorregut pel cercle creatiu de l’autor, amb dos escenaris clarament delimitats per les seves peces: una on es mostren els seus primers anys com aficionat a Terrassa cercant un llenguatge propi, i una altra part que arriba fins a les seves darreres fotografies en color.

Chema Conesa, molt amic de Ramon Masats, és també el comissari de l’exposició. L’exposició compta amb més de 50 fotografies, 25 de les quals són inèdites, i és la tercera retrospectiva dedicada a Ramon Masats.

Amb aquesta exposició, per a Terrassa, és una manera de retre homenatge a Masats, on es poden veure obres que parlen dels seus inicis com a fotògraf a la ciutat vallesana. L’exposició es pot veure a la Sala Muncunill fins al proper 23 de gener del 2022, dins de la Temporada estable d’Arts Visuals.