Post Dona Ramon Masats

La Sala Muncunill prorroga la retrospectiva de Ramon Masats fins al 20 de febrer

La Sala Muncunill prorroga la retrospectiva fotogràfica de Ramon Masats, «On tot va començar», fins al 20 de febrer. En principi estava programada fins al 23 de gener.

Masats és un dels autors espanyols claus en la renovació del reportatge documental dels anys seixanta del segle passat, Premi Nacional de Fotografia i considerat com un dels millors fotògrafs d’Espanya.

L’exposició, comissariada per Chema Conesa es va inaugurar el 20 de novembre, dins de la Temporada estable d’Arts Visuals, i compta amb la col·laboració de CAM 2M i del Ministeri de Cultura i Esports.

La mostra pretén ser un homenatge i un reconeixement de la ciutat de Terrassa a la figura d’un fotògraf que va estar molt vinculat, en els seus inicis, a la ciutat.

L’obra de Ramon Masats (Caldes de Montbui, 1931) va aconseguir dotar el reportatge fotogràfic d’autoria i modernitat. La seva obra va marcar la diferència en la fotografia documental, tot palesant la mirada pròpia que tots els fotògrafs imposen a la seves imatges, fins i tot quan retraten la realitat propera.

Notícia relacionada: