La Sala Muncunill s’omple d’aquarel·les amb la nova exposició de Teresa Jordà Vitó

Teresa Jordà Vitó ha presentat la seva exposició d’aquarel·les aquest dissabte a la Sala Muncunill de Terrassa. Més de cent aquarel·les d’aquesta artista egarenca han omplert les parets de la sala modernista de la plaça Didó, que ha acollit en la seva estrena més d’un centenar de persones i autoritats municipals.

Unes obres pintades en diferents suports, des de paper fins a sedes de textures o damunt llana esmaltada. Un recull de quadres que indiquen l’evolució artística i creativa de Jordà Vitó com a aquarel·lista des de la dècada dels seixanta fins avui.

L’artista, considerada una de les millors aquarel·listes abstractes de Catalunya, ha fet aquesta exposició amb la intenció de convertir-la en una ofrena a la ciutat i un homenatge a la seva mare i la seva filla.

L’acte, que ha arrencat a les sis de la tarda, ha comptat amb unes paraules de Mireia Feixa, catedràtica emèrita d’Història de l’Art de la Universitat de Barcelona, així com un reconeixement de l’alcalde i de diferents entitats culturals de Terrassa com la fundació PRODIS, el Museu Tèxtil o el Museu de Terrassa, que han volgut agraïr A Teresa Jordàla seva dedicació per l’art i per l’oportunitat de poder exposar les seves obres a la ciutat.

Després d’aquestes paraules s’ha inaugurat oficialment l’exposició que el públic podrà veure a la Sala Muncunill fins al 15 de maig.