La Salle Manresa i UE Sant Cugat, primers rivals del CN Terrassa masculí i femení de bàsquet

El CN Terrassa serà l’únic representant egarenc a la Primera Catalana de bàsquet, tant en l’apartat masculí com en el femení, després dels descensos de l’Sferic i de la JET. Totes dues plantilles presenten poques novetats per afrontar la nova temporada, que arrencarà el 28 i 29 de setembre.

El conjunt que seguirà entrenat per Vicente Gómez estarà format per tretze jugadors. Les cares noves són el retorn del base de 29 anys Víctor Fuentes, després de tres temporades jugant a Anglaterra, i dos joves procedents del planter: el base de 20 anys Pau Gamundi i el pivot, també de 20 anys, Albert Tomàs. Són baixa respecte a la campanya anterior Pere Farré, Arnau Sanahuja, Guillermo Santiago, Roger Álvarez i Enric Rodó.

L’estrena del CN Terrassa serà a la pista de La Salle Manresa, el dissabte 28 de setembre, mentre que el debut a casa serà davant el Pallejà el 6 d’octubre.

Sociats, al femení

L’equip femení, que va baixar de la Copa Catalunya, presenta només una novetat, la pivot de 21 anys Paula Ramiro, procedent de les categories inferiors del club. Es manté així la mateixa plantilla de la temporada passada, que estarà formada per tretze jugadores. Jordi Sociats substituirà Josep Miquel Bossacoma a la banqueta.

El debut del CN Terrassa serà a casa contra la UE Sant Cugat, el 29 de setembre. El primer desplaçament serà a Morell.