La secció de bàsquet del Club Natació Terrassa celebra el 21è Torneig de Reis

Aquest cap de setmana ha tingut lloc el 21è Torneig de Reis de bàsquet del Club Natació Terrassa a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica, després que les últimes s’hagin fet al pavelló del Pla del Bon Aire. Un torneig en el que la majoria de partits s’han disputat el dissabte amb un total de vint partits i el diumenge els onze restants.

Un torneig adreçat a les categories formatives del club. Cada un dels equips del club participants, 32 en total, han disputat un partit contra clubs de la vora que han volgut jugar com a visitants com el CB Mollet, la UE Sant Cugat, el CN Sabadell, el CB de Matadepera o la UE Barberà. Un esdeveniment que també ha comptat amb clubs terrassencs com l’Sferic, el Sant Pere o el Can Parellada.

Després de dos anys sense celebrar-se, l’edició d’enguany és vista com un èxit pels organitzadors que han comptat amb més de 600 jugadors, 354 dels quals han estat del Club Natació Terrassa.

Jugadors i afició han pogut gaudir dels partits que s’han jugat de manera simultània als dos pavellons habilitats durant aquest primer cap de setmana sencer de l’any. Una posada a punt abans de reprendre les lligues habituals que ha servit al club per a fer comunió entre els i les jugadores participants i la resta de socis seguidors de la secció de bàsquet.

Presentació de la secció

En el marc de l’esdeveniment, diumenge a la tarda va tenir lloc la presentació oficial de la secció de bàsquet per a la temporada 2022-2023. El CN Terrassa compta enguany amb 354 jugadors distribuïts en 32 equips. L’acte va iniciar-se amb la presentació de tots i cadascun dels jugadors fins arribar als conjunts sèniors. Posteriorment, van dur-se a terme els parlaments institucionals. La vetllada va finalitzar amb les fotos de cadascun dels equips.

Presentació Secció Bàsquet Cn Terrassa Presentació Secció Bàsquet Cn Terrassa 3