La secció de bàsquet del CN Terrassa commemora el seu quart de segle

Dissabte la secció de bàsquet del CN Terrassa va viure una jornada festiva. Commemorava el seu 25è aniversari des d’aquell llunyà 1992, quan l’entitat va heretar a les instal•lacions de l’Àrea Olímpica l’estructura del club Agut, primer, i del Terrassa Bodynamic, després.

Des de fa uns anys la secció queda concentrada al pavelló del Pla del Bon Aire, que va ser l’escenari de tots els actes de celebració. La jornada es va iniciar amb la desfilada dels més de 300 jugadors i posteriorment es va projectar un vídeo que repassava els 25 anys d’existència. A més, tots els assistents van poder visitar l’exposició fotogràfica commemorativa. Amb aquest aniversari queda palesa la fortalesa d’una secció que vol seguir creixent.

El plat fort de la jornada va ser el lliurament de diversos reconeixements a personalitats i jugadors que han fet història a la secció. El recorregut d’aquests 25 anys es va personificar en les figures de Jesús Martínez, Patxi Santandreu, Quico López, Toni Cortés i Vicente Gómez, cinc personalitats en el desenvolupament del bàsquet al CN Terrassa.

A continuació va ser homenatjada l’exjugadora Marta Feliu, recentment retirada després de 12 anys al sènior femení, per prosseguir amb el lliurament de mencions especials a dotze jugadors i jugadores representatius de les diferents generacions que han fet créixer el club.