La segona edició de la Toka Merkat tindrà lloc al Parc Audiovisual de Catalunya

La segona edició de la Toka Merkat, el mercat que se celebra a Terrassa de dissenyadors i dissenyadores de moda, creadors de disseny i marques pròpies, tindrà lloc al claustre del Parc Audiovisual de Catalunya.  S’hi podrà trobar marques de moda de dona i d’home, i infantil, així com també accessoris i peces de decoració i per a la llar. Enguany, l’organització també ha volgut donar cabuda a joves emprenedors que inicien camins empresarials amb les seves marques comercials. L’horari serà divendres 11 de juny de 16 h a 20 h i dissabte 12 de juny de 10 h a 20 h

La Toka Merkat aposta per creadors que treballen amb materials respectuosos amb el medi ambient, amb un disseny únic i exclusiu i un tipus de producció conscient, que defuig les grans produccions massives i seriades. La Toka Merkat expressa, d’aquesta manera, el seu suport al comerç de proximitat, a l’esforç de les marques d’autor, a la producció pròpia i feta aquí.

Quines marques s’hi podran trobar?
Entre els expositors, hi haurà Txell Miras, una de les dissenyadores de moda catalana femenina més internacional i reconeguda; Josep Abril, dissenyador de referència per a la moda d’home establert a Barcelona; Como un pez en el agua, marca líder en la producció de roba i moda de bany; Piñata Pum, roba orgànica i sostenible infantil amb dissenys propis i originals; Al agua patos, una de les marques líders en la producció de moda infantil per a bany i vestir; The Roulette, marca intemporal tant per a home com per dona d’una jove emprenedora terrassenca, Clara Lluch; Lerobenoir, amb una col·lecció de moda sostenible; marques d’accessoris amb dissenys únics i exclusius com els de Mònica Cusidó, Joies amb ànima o Anna Iturri Joies o bé la marroquineria de Cristina Corres, amb una producció de bosses de pell d’alta qualitat; Ingel Brand Shoes, calçat exclusiu i singular produït a Catalunya o la proposta de Sublim, moda unisex, còmoda i urbana.

Com a novetat d’enguany, la Toka Merkat incorpora la participació de propostes de decoració com Fallum, amb una col·lecció de llums elaborats amb fusta ecològica, i Booboo the brand, amb elements de roba per a la llar feta amb materials naturals.