La segona edició del festival Tropical Riot creix en públic i concerts

La música punk i la cervesa artesana són els dos ingredients del Tropical Riot, un festival que va néixer l’any passat a Ullastrell i que aquest dissabte ha celebrat la segona edició amb moltes novetats. Per començar, la ubicació: la Pista Poliesportiva i el Casal Cultural, amb la piscina municipal com a escenari acústic i seu de la fira de cervesa artesanal. La participació de grups internacionals com els suecs “No fun at all” o els danesos “The movement” ha estat un reclam prou potent com per duplicar les vendes d’entrades anticipades de l’any passat.

Divendres es va celebrar una jornada prèvia amb tres concerts, però el dia central del Tropical Riot és el dissabte: a la una del migdia, la terrassenca Aida Sstrings ha estat l’encarregada d’obrir foc amb versions acústiques de clàssics del punk. No ha estat l’únic concert de quilòmetre zero, també han actuat altres conjunts vallesans com Panellet o Encefàlica FM. Durant unes hores, doncs, Ullastrell ha estat l’epicentre del punk al Vallès.

El festival tenia també la seva pròpia moneda, els riots, que els visitants podien intercanviar per consumicions, com les cerveses artesanes o els tacos.