La Segona RFEF arrencarà el 4 de setembre i la Tercera ho farà per la Diada

La Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha fet una proposta de calendari de competició per a la Segona i Tercera RFEF, pendent de la seva aprovació la setmana vinent per part de la Comissió Delegada de l’Assemblea General de l’ens federatiu.

El Terrassa FC arrencaria la temporada 2022-2023 a Segona RFEF el diumenge 4 de setembre i l’última jornada de lliga de la fase regular es jugaria el 14 de maig de 2023. Les semifinals del play-off d’ascens a Primera RFEF es disputarien el 21 i 28 de maig, així com la ronda per la permanència en la categoria, mentre que les eliminatòries d’anada i tornada de la final serien el 4 i 11 de juny.

La Tercera RFEF, on militarà el CP San Cristóbal una temporada més, començaria una setmana més tard, l’11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, i la fase regular acabaria en una altra data assenyalada, el 23 d’abril de 2023, Diada de Sant Jordi. La primera eliminatòria del play-off d’ascens es disputaria els dies 30 d’abril i 7 de maig i la segona eliminatòria el 14 i 21 del mateix mes. Les rondes d’anada i de tornada de la final del play-off d’ascens a Segona tindran lloc el 28 de maig i el 4 de juny.

San Cristóbal Vs Sants