La segona TerraTapes repeteix l’aposta per les millors tapes amb vins i caves de qualitat

La plaça Didó acull la segona Mostra del TerraTapes que marca l’inici d’una ruta gastronòmica que durant tot l’any es fa cada dijous per la dotzena de restaurants participants. Els restaurants d’aquest any, la majoria del centre de la ciutat, han ofert un tast de les noves propostes gastronòmiques que en aquesta edició es podran degustar en els seus locals.

El TerraTapes aposta per oferir tapes molt ben elaborades acompanyades amb vins i caves de qualitat, tots els dijous de l’any, per 6 euros cada consumició. Entre els 12 restaurants participants al TerraTapes, a la Mostra de la plaça Didó d’aquest dijous, hi han participat el Cultural, Rístol Restaurant i la Pastisseria Yummy que han exercit de convidats especials.

Tots, han ofert el millor de les seves cuines en un ampli ventall d’elaboradíssimes tapes fetes amb tot tipus de productes de qualitat. En l’anterior edició unes duescentes persones van recòrrer cada dijous els principals restaurants participants, una xifra que els organitzadors esperen augmentar per l’oferta gastronòmica que ofereix a la ciutat. Tota la informació a la seva pàgina web, www.terratapes.cat.