La segona trobada dedicada a fomentar la formació en circ a Catalunya s’ha celebrat a Terrassa

Terrassa, concretament l’espai de Tub d’Assaig, ha estat la seu de la segona jornada de visibilització d’espais de formació en circ de Catalunya.

Una iniciativa que en la seva primera edició va permetre conèixer els projectes existents i les inquietuds i reptes al sector del circ. I, segons expliquen els organitzadors, aquesta segona trobada pretén seguir amb la línia traçada i constituir una xarxa formal d’espais de formació en circ per tal d’aconseguir més reconeixement a nivell institucional i social. Per a fer-ho, durant la jornada, que ha durat tot el dia, s’han creat dinàmiques i debats sobre la salut del circ a Catalunya entre els representants de diferents entitats del sector d’arreu del país que han vingut fins a Terrassa.

Catalunya compta amb més de 53 espais de formació de circ arreu del territori, una xifra important però que es vol incrementar. L’entitat egarenca Tub d’Assaig, organitzadora de la jornada, compta, per exemple, amb més de dos-cents trenta alumnes.

Una trobada que ha celebrat la seva segona jornada i que vol assentar-se com una cita anual obligada per compartir i contraposar idees per tal que el circ guanyi pes a Catalunya.