La Seguretat Social reobre les seves oficines a Terrassa

Les dues oficines que la Seguretat Social té a Terrassa tornen a atendre al públic de forma presencial després de mig any tancades per reformes. La coincidència de les obres a l’avinguda Abat Marcet, amb l’acondicionament del local de la carretera de Castellar, va fer que durant uns mesos l’organisme de l’Estat no tingués una seu de representació oficial a la ciutat.

Els canvis en alguns serveis per la implantació i augment dels tràmits digitals, ha provocat un cert desconcert entre els usuaris. Uns dies abans de Nadal, l’oficina de l’Instituto Nacional de la Seguridad Social, al revolt de l’Abat Marcet, va reobrir les seves portes per atendre a unes 75 persones de mitjana que es calcula hi passen cada dia. També s’ha ajustat la plantilla a 19 funcionaris que amb cita prèvia tramiten pensions, jubilacions, subsidis o prestacions econòmiques, entre d’altres.

Pel què fa a l’oficina de la Tesoreria General de la Seguridad Social, ubicada a la carretera de Castellar, va recuperar la seva activitat habitual el passat mes d’octubre, després de sis mesos de reformes i de teletreball dels funcionaris. Aquí hi ha un punt d’orientació pels nous tràmits per internet que complementa la cita concertada. L’oficina de la Tresoreria General de la Seguretat Social del carrer Col·legi, està temporalment tancada sense data de reobertura.