La selecció catalana absoluta masculina d’hoquei herba es retrobarà dissabte amb un amistós contra Cuba

Catalunya tornarà a saltar al terreny de joc d’un camp d’hoquei herba set anys després. I és que la selecció catalana absoluta masculina jugarà aquest dissabte un amistós contra Cuba. El partit serà a Can Salas a les 18.00h. L’entrada és gratuïta.

La selecció catalana no jugava des de l’any 2012, quan va participar al Torneig Internacional de Reis del RC Polo. En aquella ocasió, el combinat català va enfrontar-se a l’European Selection Team, al KHC Leuven belga i al Monkstwon HC irlandès.

El cos tècnic està format per l’egarenc Oriol Freixa, seleccionador; Oriol Torras, Guillermo Carnicer i Nèstor Llobet, tècnics; Hèctor Martínez , cap d’equip; David Pino, preparador físic i Jaume March, fisioterapeuta.

El seleccionador ha comptat amb la majoria de jugadors internacionals que formen part de la selecció estatal: Quico Cortès, Marc Calzada, Marc Serrahima, Víctor Guerra, Ignasi Torras, Andreas Rafi, Marc Recasens, Josep Romeu, Roc Oliva, Vicenç Ruiz, Marc Sallés, Joan Tarrés, Xavi Lleonart, David Alegre, Pau Quemada, Marc Boltó, Xavi Gispert, Albert Beltran i Quim Malgosa.