La selecció espanyola femenina de waterpolo derrota Grècia i es classifica per a les semifinals de l’Europeu

La selecció espanyola femenina de waterpolo, amb les jugadores del CN Terrassa Paula Leitón, Bea Ortiz i Pili Peña, s’ha classificat aquest dimarts a la tarda per a les semifinals del Campionat d’Europa de Budapest, després de derrotar Grècia per 9 a 12. El seu rival en la lluita per les medalles serà precisament la selecció amfitriona, Hongria.

El combinat dirigit per Miki Oca ha hagut de treballar de valent per fer-se amb el triomf, on ha destacat la rubinenca Ortiz, autora de quatre gols. Precisament Ortiz i Clara Espar han col·locat el 0 a 2, però tres gols consecutius de Grècia han situat el 3 a 2. Leitón i Maica Garcia, però, han capgirat de nou el marcador al final del primer quart (3-4). El segon període ha estat de molt equilibri (tempteig de 2 a 2), per arribar al descans amb 5 a 6.

A la represa la selecció espanyola ha controlat millor el partit fins arribar a agafar cinc gols d’avantatge (6-11), que Grècia només ha pogut maquillar en el tram final. Dijous (17.30h) partit contra Hongria per una plaça a la final. L’altra semifinal la disputaran Holanda i Rússia.

[Font imatge: DeepBlueMediaPhoto]