Nina Ten Broek Camp Món Wp Fem

La selecció espanyola femenina de waterpolo no pot amb els Estats Units

La selecció espanyola femenina de waterpolo ha caigut als quarts de final del Campionat del Món de Budapest, després de perdre contra la vigent campiona mundial i olímpica, els Estats Units, per 13 a 8. Ara haurà de lluitar per la cinquena plaça, amb un primer partit contra França aquest dijous.

El combinat dirigit per Miki Oca, amb les jugadores del CN Terrassa Paula Leitón, Pili Peña, Paula Camus i Bea Ortiz, ha aguantat el ritme de les nord-americanes fins el descans (6-5). En els dos últims quarts, però, les grans favorites a revalidar el títol han estat superiors, ajustant molt més la seva defensa, i han assolit el passi a les semifinals.

Madeline Musselman, amb cinc dianes, i Stephanie Haralabidis, amb sis, han estat un malson per a la defensa espanyola. De la delegació egarenca, Peña i Ortiz han fet un gol cadascuna.

Ten Broek, a semifinals

Sí ha passat a semifinals els Països Baixos, que compta en les seves files amb la jugadora del CN Terrassa Nina Ten Broek. El combinat neerlandès ha derrotat Grècia per 7 a 12 als quarts de final i ara es veurà les cares amb Hongria per un lloc a la final.

Nina Ten Broek Camp Món Wp Fem