La selecció espanyola masculina de waterpolo continua preparant el Campionat del Món de Budapest

La selecció espanyola masculina de waterpolo segueix preparant el Campionat del Món de Budapest d’aquest juliol. Després de l’stage a Madrid, aquests dies el combinat de David Martín es concentra al CAR de Sant Cugat per seguir fent la posta a punt per a la gran cita d’aquest estiu.

Dels 17 jugadors que continuen a la convocatòria, segueixen els tres representants del CN Terrassa: Álvaro Granados, Agustí Pericas i el porter Iñaki Aguilar. Per al seleccionador, l’aposta pel rejoveniment de l’equip ha de donar els seus fruits.

Granados és l’únic dels tres jugadors del CN Terrassa que ha participat aquest cap de setmana a la Samartzidis Cup de Grècia, torneig en el qual l’equip espanyol ha finalitzat en segona posició. L’egarenc és conscient que gaudeix de la confiança del seleccionador. Aguilar confia en formar part de la llista de 13 jugadors, mentre que el boia del CN Terrassa sap que té competència en la seva posició.

La preparació de la selecció espanyola té continuïtat aquest dimecres a les Piscines Bernat Picornell, amb el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona. Un partit que l’enfrontarà amb Itàlia i que servirà per rememorar i homenatjar els jugadors que van jugar la final olímpica de Barcelona 92.