La selecció espanyola masculina d’hoquei herba s’imposa a Irlanda en un amistós abans del Campionat d’Europa

El Pla del Bon Aire ha estat l’escenari del partit amistós entre la selecció espanyola masculina d’hoquei herba i Irlanda, en què els RedSticks han acabat imposant-se per 2 gols a 1.

Tot i que el conjunt irlandès ha estat el primer a veure porteria, els homes de Fred Soyez han remuntat amb solvència en sis minuts. Albert Bertran ha fet el gol de l’empat en una acció de penalty corner al 35 de partit i Xavi Lleonart ha certificat la remuntada al minut 41.

L’enfrontament ha tingut lloc dos dies després de disputar el Torneig IV Nacions, celebrat també al Pla del Bon Aire, i en què Espanya va enfrontar-se justament a Irlanda en l’últim matx de la competició. En aquest partit però, el marcador no va decantar-se per cap equip i totes dues seleccions van signar el 2-2 definitiu.

L’amistós d’aquest dimarts ha servit als espanyols i irlandesos com a preparació pel Campionat d’Europa, que tindrà lloc entre el 16 i el 25 d’agost a la població belga d’Anvers.
Els RedSticks formen part del Grup A, juntament amb Bèlgica, Anglaterra i Gal•les i s’estrenaran en la competició amb la selecció amfitriona en la jornada inaugural del torneig.