La sessió oberta del Virals Terrassa mostra el procés creatiu i d’autoconeixement de 17 joves

El Teatre Principal ha estat l’escenari aquest diumenge d’una sessió oberta del projecte Virals Terrassa. L’activitat adreçada a tota la ciutadania ha estat pensada com un espai d’expressió, de reflexió i de trobada. A més, ha servit per visibilitzar el procés creatiu i d’autoconeixement experimentat per un grup de 17 joves d’entre 15 i 18 anys de 7 instituts de Terrassa

Per tant, Virals Terrassa és un projecte educatiu creat per acompanyar a la gestió emocional d’adolescents i joves. I ho fa a partir d’eines de pensament, creatives i teatrals. Amb aquesta iniciativa també es vol potenciar el vincle entre joves de diferents barris a través de la cultura i del pensament. 

La primera fase del projecte es va realitzar el curs passat a l’Institut Mont Perdut. La segona fase, que s’ha desenvolupat d’octubre a desembre de 2021, hi ha participat un grup de joves de diferents instituts de Terrassa. 

VIRALS sorgeix de la complicitat de l’actriu i docent d’arts escèniques Mireia Gubianas i de la professora de filosofia i assessora pedagògica Miren Icazuriaga. Les uneix la mateixa manera d’entendre l’educació com a forma d’aprenentatge permanent, vivencial i compartit. 

Aquest projecte es realitza gràcies als d’ajuts Terrassa Crea de l’Ajuntament de Terrassa.

Essió Oberta Del Projecte Virals Terrassa