La Setmana de Jocs al Carrer tindrà una nova edició del 3 al 7 de setembre

L’any passat, a principis de setembre, es va celebrar la primera edició de la setmana de jocs al carrer. L’organitzaven el Centre Excursionista, els Amics de les Arts, Toca Joc i el col·lectiu de narradors de contes Vet aquí que amb la col·laboració de Prodis i la Creu Roja, entre d’altres entitats. Durant els cinc dies laborables petits i no tan petits van poder posar a prova el seu enginy o poca gràcia en jocs d’habilitat, de destresa, de punteria o d’equilibri i, al vespre, sentir un conte.

Arran de l’èxit de l’any passat, la setmana dels jocs al carrer tindrà continuïtat amb una segona edició. Serà del 3 al 7 de setembre i al mateix indret, a la plaça del Vapor Ventalló.

Els organitzadors l’han presentat aquest dijous a l’alcalde Alfredo Vega. Per garantir la dinamització de tots els jocs i animar la gent a participar-hi, demanen voluntaris que puguin dedicar una estona d’una o més tardes d’aquella setmana. Cadascun es farà càrrec d’un joc o ajudarà en la logística. Les persones interessades es poden posar en contacte per correu electrònic a l’adreça setmanajocsterrassa@gmail.com.