La Setmana de la Poesia ja està en marxa per fer arribar aquest gènere literari a tots els públics

L’art proporciona refugi quan més ho necessitem. Potser per això la lectura de poemes del Grup Cal•líope, un dels primers actes de la primera Setmana de la Poesia Rauxa, ha portat per títol “Refugi”. La sessió s’ha fet aquest dilluns a la tarda a l’Ateneu Terrassa.

Fins al 26 de novembre Terrassa s’omplirà d’activitats de tot tipus relacionades amb aquest gènere literari. El cicle està organitzat per les llibreries La Temerària i Synusia amb la implicació de poetes i dinamitzadors culturals.

L’objectiu dels organitzadors és fer arribar la poesia a col•lectius de totes les edats i tendències, mostrar els estils actuals i donar veu als autors i les iniciatives poètiques de la ciutat i d’arreu. Així mateix, es pretén que aquesta activitat tingui continuïtat.

La Setmana de la Poesia inclou, a més de recitals de poetes terrassencs i d’altres contrades, conferències, xerrades, una fira de llibres i el lliurament del Premi de Poesia Agustí Bartra, que enguany celebra la catorzena edició. Els guardons s’entreguen aquest dimarts a la tarda a la Biblioteca Central.