La Setmana del Consum proposa activitats divulgatives per a totes les edats

L’Ajuntament de Terrassa inicia la Setmana de Consum, amb un seguit d’activitats divulgatives organitzades al voltant del Dia mundial dels drets de les persones consumidores, el 15 de març.

L’objectiu és donar a conèixer a la ciutadania els drets i deures de les persones consumidores i donar pautes sobre com consumir de manera responsable.

Al llarg de la setmana, el Consorci ha posat organitzat nombroses activitats pensades per a totes les edats. Al complex municipal Els Telers s’oferirà una xerrada sobre consum ètic i responsable; pels més joves, l’obra “Teatre de Paper” es veurà representada a les escoles Abat Marcet, Salvador Vinyals, Maria Auxiliadora i Presidents Salvans.

El programa de la Ràdio Municipal de Terrassa, El Submarí, inclourà un concurs diari sobre temes d’actualitat on els oïents podran guanyar un àpat per a dues persones a diversos restaurants col·laboradors.

Finalment, i com cada any, la Setmana del Consum finalitzarà amb la seva tradicional gimcana escolar pel centre de Terrassa i un acte de cloenda a càrrec de la Companyia Jordi Tonietti.