La Setmana del Medi Ambient conclou amb una festa al Parc de Vallparadís

Terrassa ha celebrat aquest diumenge la Festa del Medi Ambient. Una jornada que serveix per posar el punt final a la setmana del 5 de juny, data en què es commemora cada any el Dia Mundial del Medi Ambient. Per 27a ocasió consecutiva, la ciutat s’ha sumat a aquesta celebració, la qual busca conscienciar a la ciutadania sobre la importància de mantenir uns hàbits de consum sostenibles.

Durant la Setmana del Medi Ambient s’han celebrat diverses activitats; des de sessions de cinema fins a xerrades, visites ecològiques o concerts musicals. Un exemple és la sessió de ball de folk català que ha tingut lloc aquest dissabte a la plaça de la Torre del Palau i que ha anat a càrrec del grup Corrandes Són Corrandes. La setmana ha finalitzat amb la Festa del Medi Ambient al Torrent de les Bruixes del Parc de Vallparadís, amb espais lúdics i divulgatius pensats per a tots els públics.

L’edició d’aquest any ha girat al voltant del tema de l’aigua, molt present en el context polític actual degut al procés de municipalització d’aquest servei en què es troba immersa la ciutat. En aquest sentit, la Mina d’Aigües de Terrassa ha declinat per primer cop la seva participació a la Festa, tot i ser convidada per l’organització.