La setmana del medi ambient posa punt i final amb una festa de cloenda dedicada a l’aigua

La 31a Festa del Medi Ambient ha posat punt i final a una setmana dedicada a la conscienciació natural i a la lluita contra el canvi climàtic. En l’esdeveniment d’enguany l’aigua ha estat el recurs natural protagonista de la fira.

Una iniciativa amb molta història a les esquenes que ha pretès compartir informació però també sumar-li l’atractiu de poder ser els protagonistes fent manualitats o tallers aprofitant recursos naturals.

L’edició 2022 ha estat marcada per les nombroses alertes climàtiques i mediambientals entre els que hi destaquen la imminent temporada de risc d’incendis o l’escassetat, contaminació i manteniment de l’aigua a dia d’avui.

Les carpes instal·lades al Torrent de les Brúixes del Parc Vallparadís ha comptat amb l’Obserbatori d’Aigua de Terrassa, Taigua, ADENC, Biter, l’Egarenca, Voluntaris Forestals, «Destino Utopía» o Plantem-nos. Totes elles són entitats compromeses amb la defensa del planeta des de fa anys.

Tallers, debats, activitats lúdiques i conscienciació in situ, són algunes de les opcions que han tingut els assistents a la fira del medi ambient que sembla necessitar més adeptes per a combatre, de manera més efectiva, la crisi mediambiental que s’arrossega des de fa anys.