La Seu d’Ègara abraça el concert més intimista de Gemma Humet

La pianista i compositora terrassenca Gemma Humet ha estat el plat fort dels concerts d’aquest dimarts, en aquesta ocasió a la Seu d’Ègara. La plaça del Rector Homs ha estat l’escenari de dues actuacions musicals.

Gemma Humet, una de les habituals a la Festa Major, ha mostrat el seu particular univers sonor, que fusiona la tradició mediterrània amb l’experimentació electrònica. Amb un repertori que ha transitat entre la cançó d’autor i la cançó protesta, també ha fet una aposta per a la fusió amb sons electrònics. Amb Miralls, Gemma Humet ha ofert una experiència íntima i única, on interpreta cançons pròpies i d’altres autors que l’han influenciat.

Abans, també a la Seu d’Ègara, ha tingut lloc el concert Fragments de Luisa Fernanda, a càrrec de l’Òpera Terrassa. La formació ha presentat una selecció dels millors moments d’aquesta popular sarsuela de Moreno Torroba. El públic ha gaudit de les principals veus de l’entitat acompanyades al piano per Juli Rodríguez. Aquesta ha estat la primera vegada que Òpera Terrassa incloïa una sarsuela en la programació de Festa Major.

emma-Humet-i-Opera-Luisa-Fernanda-a-la-Seu-dEgara

Concert ‘Fragments de Luisa Fernanda’, a càrrec de l’Òpera Terrassa