La Seu d’Ègara acull per vuitè any consecutiu el Misteri de Nadal però aquesta vegada virtualment

Les mesures restrictives per evitar nous contagis han modificat l’agenda de totes les activitats. És el cas del Misteri de Nadal que fa 8 anys que acull la Seu d’Egara i que en aquesta ocasió s’haurà de fer virtualment.

El programa d’aquesta edició contempla dues activitats. El dia 25 de desembre hi ha prevista una lectura dramatitzada del Poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra a càrrec de Núria Miró i Joan Deulofeu. Els Petits Cantants acompanyaran els textos amb cançons de Nadal. I el dia 5 de gener es transmetrà una gala lírica: Memorial Rosa Deulofeu amb àries i duos d’òpera i sarsuela, protagonitzada per la soprano Laia Camps, la mezzosoprano Merche Handrich i el tenor Joan Martínez Colás, acompanyats al piano per Monika Lao.

Les dues activitats es podran veure a través de les xarxes socials d’Enfoc Musical i Viu la Seu (Facebook i canal de YouTube).

El Misteri del Nadal a la Seu d’Ègara engloba música, poesia i patrimoni per celebrar aquestes dates. Està organitzat per Enfoc Musical amb la col·laboració del Centre Dental Les Escoles, Pla Assessors, Innova’t Perruqueria i Estètica així com les Esglésies de Sant Pere o l’Ajuntament de Terrassa.