La Seu d’Ègara, la Casa Alegre de Sagrera i el Castell Cartoixa reobren al públic

L’Ajuntament de Terrassa reobre les portes de la Casa Alegre de Sagrera, el Castell Cartoixa de Vallparadís i la Seu d’Ègara aquest dimecres, 10 de juny. Durant les darreres setmanes, en aquestes seccions del Museu de Terrassa s’han realitzat diferents treballs de neteja, aprovisionament de material i adaptació d’espais per d’adequar-les a les normatives de seguretat i prevenció necessàries per a personal i visitants.

Les dues seccions restants del museu, el Centre d´Interpretació de la Vila Medieval i la Torre del Palau, així com el Claustre del Convent de Sant Francesc començaran la seva activitat de visites al mes de setembre.

Els tres equipments tornen a rebre visitants en el seu horari habitual: el Castell Cartoixa de Vallparadís de dimecres a dissabte, de 10 a 13.30 h i de 16 a 19 h i diumenges, d’11 a 14 h; la Seu d’Ègara de dimarts a dissabte, de 10 a 13.30 h i de 16 a 19 h i diumenges i festius, d’11 a 14 h; i la Casa Alegre de Sagrera de dimecres a dissabte, de 10 a 13 h i de 16 a 20 h i diumenges, d’11 a 14 h.

Per tal d’adaptar-se a l’actual fase de desconfinament i respectar les normes de seguretat i prevenció, les visites hauran de ser individuals o en grups de 5 a 10 persones segons l’espai, ocupant 1/3 de l’aforament i respectant la distància adequada de seguretat. No està permès tocar objectes o manipular materials.

Per accedir a les diferents seccions del Museu serà obligatori l’ús de mascaretes, es disposarà de gel hidroalcohòlic a l’entrada i només estarà permès el pagament amb targeta de crèdit o dèbit.

Al marge de l’obertura d’aquestes seccions del Museu de Terrassa, també s’ha posat en marxa la gestió de consultes sobre els objectes del Museu i el patrimoni històric local, en aquest cas sempre mitjançant el correu electrònic museudeterrassa@terrassa.cat o a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Terrassa.