La SGAE impulsa beques per fomentar el talent i professionalitzar l’alumnat de l’ESCAC

La Societat General d’Autors i Editors , per mitjà de la Fundació SGAE , dóna suport a l’ESCAC de la qual n’és membre del Patronat des de l’any 2003. La col·laboració no és només pel desenvolupament de programes relacionats amb la formació, la promoció, la difusió de l’audiovisual, sinó també per la millora del coneixement dels alumnes en tot allò vinculat amb l’autoria, el dret d’autor i la propietat intel·lectual.

La SGAE i la Fundació SGAE duen a terme una bossa de Beques Fundació SGAE adreçades a l’alumnat del curs 2017/2018 de l’ESCAC. La distribució de les Beques Fundació SGAE ha estat la següent:

– Beques Fundació SGAE d’especialitat, adreçades a tres alumnes de guió, direcció i documental direcció, de 3r curs de Grau.

– Beca Fundació SGAE d’especialitat, adreçada a un alumne de guió de 4t curs de Grau.

– Beques SGAE destinades a 40 alumnes de Foundation, 1r i 2n curs de Grau.

El director de la Societat General d’Autors i Editors a Catalunya i Balears, Ramon Muntaner, i el director de l’ Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC) , Sergi Casamitjana, van signar a mitjan desembre un acord segons el qual ambdues entitats reforcen el seu compromís pel foment del talent del llenguatge audiovisual en l’àmbit de la pedagogia, i la protecció del dret d’autor i la creació autoral.