L’Orquestra Simfònica del Vallès amplia a cinc els seus concerts al Centre Cultural

L’Orquestra Simfònica del Vallès estrena la seva tercera temporada de concerts simfònics al Centre Cultural ampliant-ne el nombre de quatre a cinc. El primer i l’últim els dirigirà Victor Pablo Pérez, director de l’Orquesta y Coro de la Comunidad de Madrid. El tret de sortida, divendres 6 d’octubre, el donarà la Segona Simfonia de Gustav Mahler, amb el Cor Madrigal i la Polifònica de Puig-reig, la soprano Maria Espada i la mezzosporano terrassenca Anna Alàs. Sonarà per primer cop a Terrassa i en una versió inèdita a l’Estat.

Pérez clourà els cicle de la Simfònica al maig amb un concert que girarà al voltant de l’heroïcitat. S’hi interpretaran dues obres de Beethoven: el Concert per a piano número 5, l’Emperador, i la Simfonia número 3, l’Heroica. Per completar-ho la simfònica tocarà una fragment de la pel·lícula Lincoln, de John Williams.

El dia de Sant Esteve, el festival de valsos i danses amb nou director de l’orquestra, James Ross, i la soprano Anabel Pérez Real. Esteve Nabona dirigirà al febrer el Requiem de Mozart amb el Cor Jove de l’Orfeó Català i la trompeta de Reinhold Friedich.

I a l’abril, músiques de pel·lícula, dirigides per Rubén Gimeno, i amb els actors de doblatge Jordi Brau i Lluís Posada com a conductors. Hi sentirem Good morning Vietnam, La vida és bella, Forrest Gump, Missió Impossible, o Titanic, entre d’altres.

Les entrades dels concerts estan a la venda a partir dels 15 euros, amb descomptes del 50% pels alumnes d’escoles de música. El Centre Cultural ofereix abonaments pels cinc concerts de 60 a 100 euros en funció de la ubicació. L’any passat els concerts de la Simfònica van superar els 2.000 espectadors.