La Síndica de Greuges assegura que el projecte de futur de Ca n’Anglada ha de ser prioritari

La Síndica de Greuges, Isabel Marquès, ha volgut posar de manifest les problemàtiques que afecten al barri de Ca n’Anglada fent públic el seu suport en relació al “Projecte de Futur Ca n’Anglada 2030”, fent constar que es tracta d’un projecte de ciutat i que la seva execussió ha de ser prioritària pel Consistori.

Marquès ha tingut sempre la voluntat d’esdevenir un nexe d’unió entre ambdues parts a fi de trobar solucions reals a la problemàtica existent: els veïns consideren que hi ha una manca d’implicació i actuació de l’Ajuntament per solucionar les situacions greus d’incivisme i inseguretat ciutadana i que repercuteix al dia a dia del veïnat.

Donada aquesta situació, l’Ajuntament va sol·licitar suport tècnic per promoure la convivència per finalment elaborar “la Diagnosi i Taula tècnica de la convivència de Ca n’Anglada”, validada per la Diputació de Barcelona.

Cal tenir present, però, que el Ple de l’Ajuntament va aprovar el 28 de juny de 2018 tant la proposta del Projecte com la Diagnosi. Motiu pel qual la Síndica recomana que es procedeixi a implementar sense demores les mesures de millora en els diferents àmbits en el barri de Ca n’Anglada, ja que es tracta d’una necessitat prioritària per la ciutat de Terrassa.