La Síndica visita Can Boada per conèixer in situ les queixes dels veïns pels canvi en la mobilitat

La Síndica de Greuges ha visitat Can Boada després que, fa tres setmanes, els veïns li duguessin 300 signatures en contra dels canvis de mobilitat al barri. Tots els camions de recollida lateral de residus que té Eco-equip han de carregar els contenidors per la dreta i per això es van canviar dos trams del mig dels carrers Alexandre Galí i Francisco de Vitoria, cosa que no agrada els veïns.

Amb la visita la Síndica ha pogut comprovar in situ les queixes que li van expressar al seu dia els veïns. Tot i estar d’acord amb el gruix de peticions, de moment no obrirà cap greuge. I és que els veïns estan pendents d’una reunió amb l’alcalde per estudiar les possibles solucions. La trobada encara no té data però sí el compromís de celebrar-se.

La solució òptima podria arribar en un parell d’anys si arriben els camions de càrrega lateral per l’esquerra que preveu comprar l’Ajuntament. Mentrestant, els veïns volen solucions provisionals.

Abans els carrers Alexandre Galí i Francisco de Vitoria tenien sentit de circulació continuat, el primer cap el Nord i el segon cap al Sud. Ara, amb els canvis, cal passar per diversos carrers per anar d’una banda a l’altra del barri. Això suposa molèsties pels veïns i més trànsit.