La sisena edició del festival Elixir omplirà Terrassa de poesia del 7 al 10 de juny

Elixir o Morir. Aquest és el lema del festival poètic ELIXIR que, de la mà del Centre d’Arts Escèniques de Terrassa, arriba aquest any a la sisena edició i concentra les activitats en quatre dies, del 7 al 10 de juny.

Són 8 propostes gratuïtes i una de pagament (entre tallers, lectures, recitals, música, dansa i instal·lacions) obertes al conjunt de la ciutadania i que faran arribar la poesia a tots els districtes de la ciutat, donant veu a la realitat social del moment. Però per a 4 d’elles, cal fer reserva perquè l’aforament és limitat. En aquesta iniciativa, com en la Terrassa Secreta (amb qui comparteix equip artístic) alguns espais i protagonistes són sorpresa i no es donaran a conèixer fins al mateix dia de la representació.

El sisè Elixir és fememí i feminista, aposta per la poesia internacional i la connexió amb l’art digital i el disseny, amb la participació de l’artista sudafricana Joëlle Snaith. Aquest any LA RÀTZIA, enlloc de sortir del Teatre Principal, tindrà el punt de trobada al Vapor Ventalló.

El festival poètic fa xarxa amb una vintena d’entitats públiques i privades de la ciutat, entre ells l’ajuntament, un fet que ha permès arribar aquest any als 47.000 euros de pressupost.

A més, aquesta sisena edició serà més accessible i comptarà amb interpretació en llenguatge de signes.