Aparcament Hospital

La solució a l’aparcament de l’Hospital passarà per esprémer els espais que no siguin de l’Anella Verda

L’equip de govern municipal i representants dels treballadors de l’Hospital de Terrassa s’han reunit aquest divendres per tal de trobar una solució als problemes d’accés i al col·lapse que hi ha, diàrament, al pàrquing d’aquest centre. El Comitè d’Empresa ha valorat la trobada de “profitosa” i han demanat solucions “d’emergència”.

El govern municipal ha estat representat per la tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares; la regidora de Salut, Mònica Polo; i el regidor de Medi Ambient, Carles Caballero. El consistori ha explicat que s’estan articulant mesures però que tarden un temps i ha dit que s’intentarà esprémer els voltants de l’Hospital que no formin part de l’Anella Verda per tal de trobar solucions a l’aparcament. Els treballadors, per la seva banda, han aportat un seguit de propostes, algunes descartades i d’altres que es contemplaran.

La possibilitat de construir-hi un pàrquing soterrani seria una bona opció per a generar més espai per als cotxes però aquesta és una mesura a mig termini i que encara està verda.

L’equip de govern ha emplaçat als treballadors a una futura reunió amb la direcció del Consorci Sanitari de Terrassa a la que s’intentarà que també hi assisteixi el departament de Territori i Sostenibilitat.

Notícia relacionada: