La sub-21 femenina d’hoquei herba es concentra a Terrassa per preparar el Mundial

Les dues seleccions espanyoles sub-21 d’hoquei herba continuen aquest mes d’octubre la preparació per al Campionat del Món de la categoria. Els dos combinats estatals tenen una àmplia representació egarenca, un total de 12 jugadors i jugadores.

La selecció femenina, actual campiona d’Europa, es concentrarà a Terrassa del 28 al 31 d’octubre per seguir preparant el Mundial que tindrà lloc a Potchefstroom (Sud-àfrica) del 5 al 16 de desembre. De la llista de 22 jugadores elaborada pel català Jordi Alastrue, hi ha quatre terrassenques: Estel Forte (CD Terrassa), Hanna Badia (Atlètic Terrassa) i Júlia Strappato i Maria Gestí (Júnior FC).

El combinat masculí sub-21 d’Alejandro Siri compta amb vuit egarencs en la llista de 24 jugadors. Són Jordi Bonastre, Pau i Pepe Cunill, Roger Figa i Pol Cabré-Verdiell (Atlètic Terrassa), Aleix Vericat i Eduard De Ignacio-Simó (CD Terrassa) i Gerard Clapés (Club Egara).

La selecció es concentrarà a Ourense del 27 al 31 d’octubre per seguir preparant un Mundial que es jugarà a Bhubaneswar (Índia) del 24 de novembre al 5 de desembre.