Sub 21 Masculina Hoquei Mundial 2

La sub-21 masculina d’hoquei herba inicia el Mundial amb golejada egarenca contra els Estats Units

La selecció espanyola masculina sub-21 d’hoquei herba ha debutat en el Campionat del Món de Bhubaneswar (Índia) amb una golejada d’escàndol (17-0) contra els Estats Units. Aquest resultat estableix un rècord en aquesta competició, després del 14 a 0 d’Argentina davant Egipte en aquest mateix campionat.

Una victòria que ha tingut un clar accent egarenc, ja que onze dels gols han estat obra de jugadors de Terrassa. Gerard Clapés n’ha fet dos en el primer quart i Pepe Cunill un altre des del penal córner, situant el 6 a 0. El domini del conjunt d’Alejandro Siri ha estat total. Eduard de Ignacio ha fet el setè i Clapés ha repetit amb tres dianes més (cinc en total) abans d’arribar al descans (10-0).

Espanya no s’ha relaxat, ha seguit buscant la porteria nord-americana i han seguit caient els gols. De Ignacio n’ha fet dos més en el tercer quart i en el darrer han arribat els de Pol Cabré-Verdiell, Pau Cunill i Jordi Bonastre. Aquest divendres la selecció sub-21 tindrà un partit molt més exigent contra els Països Baixos, que en el seu debut han derrotat Corea per 12 a 5.