La Supercopa Munich torna aquest cap de setmana al Club Egara

El Club Egara torna a acollir aquest proper cap de setmana (11 i 12 de febrer), i per segon any consecutiu, la Supercopa Munich que organitza la Federació Catalana. El torneig arriba a la tercera edició i té lloc en un moment de parèntesi de les lligues estatals. Hi participen els quatre millors classificats del Campionat de Catalunya: en categoria masculina les semifinals, que es jugaran dissabte, seran RC Polo – Junior FC i Club Egara – CD Terrassa; en l’apartat femení, s’enfrontaran RC Polo – CD Terrassa i Junior – Club Egara.

La Supercopa catalana té la particularitat, a més, d’incloure categories inferiors i no professionals, que es disputaran el títol a partit únic, amb l’objectiu que la competició esdevingui tota una festa de l’hoquei català i el tret de sortida als actes del centenari de la Federació. En conjunt hi participarn 38 equips de 10 clubs catalans en 17 categories diferents.

La novetat d’enguany serà un tercer temps que tindrà lloc el dissabte de 19h a 23h a les mateixes instal·lacions del Pla del Bon Aire.

Les finals dels equips de Divisió d’Honor seran a les 13h i a les 15h de diumenge. Els partits que es disputin al Camp 1 es transmetran en directe, via streaming, per la plataforma Esportplus.tv.