autobús tmesa 5

La T-25 valdrà 9 euros durant tot aquest any

L’empresa de transport públic d’autobusos urbans TMESA mantindrà durant el 2024 el bitllet de la T-25 a 9 euros, la targeta dels 25 viatges.

L’Ajuntament ratificarà en el pròxim ple l’acceptació de la bonificació de l’Estat que és del 50 per cent per a la T-25. El 20 per cent restant d’aquesta bonificació és d’aportació municipal. El preu del viatge surt a 36 cèntims.

En principi aquesta proposta és per a tot el 2024, mentre la Comissió de Preus de Catalunya no autoritzi un augment màxim de preus del bitllet i l’Ajuntament no formuli una proposta.

Aquesta és la segona vegada que es dona continuïtat a aquesta mesura que es va posar en marxa el passat mes de febrer quan el govern espanyol va aprovar un seguit d’ajudes a les comunitats autònomes i ens locals per cofinançar títols multiviatge.

Aquests ajuts finalitzaven el passat juny, quan es va aprovar la primera de les pròrrogues. L’Ajuntament considera que aquesta és una bona fórmula per potenciar l’ús del transport públic i fer-lo més atractiu a la ciutadania.