La T-25 costarà un 50% menys de l’1 de setembre al 31 de desembre

La targeta T-25 dels busos municipals es bonificarà un 50% de l’1 de setembre al 31 de desembre. Per tant, costarà 9 euros en comptes del 18 que val ara. El cost del viatge serà de 36 cèntims. És una mesura temporal aprovada pel ple municipal arran de la iniciativa del govern central de reduir a la meitat el preu del transport públic i així donar resposta a l’augment dels preus de l’energia i del combustible. Per fer-ho el govern subvencionarà una part de la reducció, conjuntament amb la Generalitat i l’Ajuntament. El cost per al consistori terrassenc serà de 365.000 euros.

El consistori espera que aquesta rebaixa de la T-25 serveixi per acabar de recuperar els viatgers de TMESA previ a la pandèmia. Des de llavors s’ha anat incrementant progressivament el nombre de viatges, però encara no s’ha arrivat als nivells del 2020.

Tots els grups han votat a favor la rebaixa, encara que l’equip de govern ha criticat el fet que la proposta de Madrid porti de regal un cost implícit per a les adminsitracions locals. Junts x Terrassa l’ha titllat de populista i ha demanat més inversió al transport públic.