T Mobilitat

La T-mobilitat ja integra les 10 línies interurbanes de Moventis a l’entorn de Terrassa i Sabadell

Més d’una quarantena de línies d’autobusos urbans i interurbans incorporen aquesta setmana la validació amb la T-mobilitat, el nou sistema per viatjar a la xarxa de transport públic de l’àrea de Barcelona. Aquest és un nou pas, després de completar la incorporació de les estacions de tot l’àmbit ferroviari i dels autobusos urbans de Martorell, Mataró, Terrassa i Vallirana, el mes de setembre.

La integració d’aquesta setmana incorpora les primeres línies de busos interurbans de fora de l’àrea metropolitana, de tres companyies de transports diferents:
– Moventis-Empresa Casas: una vintena de línies que presten servei al Maresme, incloses les línies Exprés.cat e11.1 i e11.2.
Moventis-La Vallesana: una desena de línies interurbanes que operen en l’entorn de Sabadell i Terrassa.
– Moventis-Autocars Pujol: 2 línies interurbanes que cobreixen els recorreguts entre Santa Susanna, Malgrat de Mar i Palafolls.

D’altra banda, també entren en funcionament amb la T-mobilitat les línies urbanes del servei municipal de Rubí, Rubí Bus, operades pel Grup Avanza. A més s’incorporen les línies urbanes del Masnou, Vilassar de Mar-Cabrera de Mar i Premià de Mar, operades per Casas.