La Taula de Ca n’Anglada es mantindrà sense pressupost

La Taula de Ca n’Anglada està en crisi. Alguns dels integrants d’aquest òrgan de participació que fa propostes de tot tipus per a la millora del barri, s’ha queixat, després de més de dos anys en funcionament, de la inoperativitat de l’organisme. Per això el Partit dels Socialistes i Ciutadans han proposat en el ple dotar la Taula de Ca n’Anglada d’una partida pressupostària per rellançar el seu funcionament i poder executar alguns dels seus projectes.

Una proposta que el ple ha rebutjat. L’Ajuntament diu que Ca n’Anglada és un dels barris amb més pressupost amb diferents programes i inversions des de diferents departaments. La Taula de Ca n’Anglada es va crear com un òrgan de participació on els diferents representants veïnals, entitats, associacions i partits polítics aportessin les seves propostes per al barri.

Aquests projectes han de buscar el màxim consens entre els representants de la Taula. L’Ajuntament canalitza les propostes i les ajusta als diferents programes i actuacions municipals. Amb el temps alguns veïns consideren que no dona resposta a les seves espectatives pel barri.