La Taula del Sí fa una crida a la participació al referèndum de l’1-O

A poc més de quinze dies per l’1 d’octubre, s’ha constituït a Terrassa la Taula pel Sí, una agrupació de partits polítics i entitats ciutadanes que té per objectiu difondre el referèndum promogut per la Generalitat i animar la gent a anar a votar, tant si ho fan pel sí com pel no. S’ha constituït oficialment a la seu d’Òmnium Cultural, on s’han presentat les accions a seguir en els propers quinze dies. De manera permanent s’instal·laran taules informatives a diversos punts de Terrassa i es faran bustiades, amb especial difusió a la segona i tercera corona de la ciutat, on hi ha aquells barris on s’espera una menor participació.

Formen part de la Taula del Sí de Terrassa, Pdecat, ERC, CUP-CC, ANC, Òmnium Cultural, Demòcrates, JNC, JERC, Arran, Immigrants sense fronteres i Solidaritat per la Independència. La Taula diu no estar intimidada pel procés judicial obert des de la fiscalia.

La Taula del Sí també s’organitzarà un gran acte polític, previst pel 28 de setembre. El lloc i els participants encara estan per determinar.