La Taula pel Sí mostra determinació en els últims esforços pel Referèndum de l’1 O

Molt poques generacions poden viure la independència del seu país amb l’onada d’esperança que aquests dies viu Catalunya. Així ho va dir el Conseller de Territori, Josep Rull, en una aparició per sorpresa en la cloenda de l’acte que aquest dimecres ha organitzat la Taula pel Sí davant les Esglésies de Sant Pere.

A la convocatòria que va omplir la plaça del Rector Homs, hi van participar fins a dotze ponents de les diferents entitats i partits polítics que conformen la Taula per demanar el vot afirmatiu en el referèndum l’1 d’Octubre. Tots els participants van concloure que ara ja es tracta de defensar la democràcia que diuen, està en perill a causa de les actuacions repressives de l’Estat espanyol sobre Catalunya.

El membre de la mesa del Parlament, ara investigat, Lluís Coromines, del PdCAT, va apostil•lar que la policia no pot tancar seus electorals ni requisar material pel referèndum perquè diumenge els col•legis i les urnes seran de tots els ciutadans. L’acte que es va allargar fins ven entrat el vespre, va comptar amb diferents actuacions musicals que van tancar el grup de Manresa, Gossos.