La Temerària celebra 5 anys de trajectòria amb descomptes

Un 2 de setembre de 2015 aixecava la persiana La Temerària. El nom li escau perquè aquesta llibreria sempre ha volgut seduir els lectors amb títols que s’escapen del circuït més comercial i ha apostat pel producte acurat i el segell propi.
Per celebrar l’aniversari, tots els clients han rebut un 5% de descompte en la compra d’un llibre, el màxim que permet en la llei per a aquest sector.

El projecte va néixer en plena recuperació d’una crisi econòmica que havia deixat molt tocat el món del llibre, en particular, i el comerç de proximitat, en general. L’estiu passat, La Temerària travessava un moment molt delicat. La situació ha millorat des de llavors i en el balanç d’aquest lustre pesen més les coses bones que les dolentes.

La Temerària ha estat molta activa participant en clubs de lectura i organitzant presentacions d’autors locals. Aquest curs es mantenen a l’expectativa de com evolucioni la pandèmia.

Masllorens però desitja celebrar molts més anys amb la mateixa il·lusió del principi i sumant moltes més complicitats pel camí.
Recorda però, que quan un comerç tanca, al darrera hi ha un drama personal i demana a la ciutadania que continuï donant suport a les botigues petites, deixant una mica de banda les grans cadenes i la venda per internet.