La Temerària, Magda Bach i Pintures Sant Lluc guanyen el 1r Concurs d’Ambientació de Comerços

El Primer Concurs d’Ambientació de Comerços i Aparadors ja té guanyadors. S’han donat a conèixer aquest dimarts en un acte a la plaça d’Anselm Clavé.

Aquesta primera edició del certamen l’ha convocada l’associació de comerciants TerrassaCentre amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa i hi han participat 23 establiments. El tema ha estat “La llum de Nadal” i s’inscriu dins dels actes de la campanya de Nadal de la ciutat, amb l’objectiu d’implicar i promoure el comerç local.

El primer premi ha estat per a la Llibreria La Temerària, que s’emporta un àpat per a dues persones en un establiment de la ciutat. La segona distinció se l’ha endut la boutique Magda Bach, que guanya dues entrades per al Teatre Principal. El tercer premi ha estat per a Pintures Sant Lluc, amb dues entrades per al Cinema Catalunya.

Pel que fa als finalistes, n’hi ha hagut tres. Han estat Baraka Club de Viatges, l’establiment de decoració i parament de la llar Muy Mucho i l’establiment de belles arts i manualitats Pincolor.